Kalatoidud

Tursapirukas

Keskmine hinne: 2.75 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Lahtine pirukas tursast maitseb hästi mistahes valge kalaga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
1.  Vooderda ümmargune koogivorm küpsetuspaberiga ja laota sellele tainas.
2.  Puhasta tursk ja fileeri liha. Lõika kala väiksemateks kuubikuteks.
3.  Aseta kala tainale, maitsesta soola ja pipraga ning pigista peale sidrunimahl.
4.  Klopi munad rõõsa koorega lahti ja vala kalale.
5.  Haki till ja puista pirukale.
6.  Küpseta 220 kraadi juures 15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Pilvi 20.sept 2014 16:48
Üks väga maitsev pirukas, soovitan väga!
1