Kalatoidud

Kala männiokkakattega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodused toidud prantsuse moodi Autor: Anne Labrosse
Õhetavad maitselisandid sobivad iseäranis kalaga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõikakalafilee neljaks tükiks. Tee kalanahasse mõned väikesed sisselõiked. Hõõru kalatükke õliga ja raputa peale soola, pipart ja koriandrit. Sega männiokkad ülejäänud õliga.
Kuumuta ahi 180-kraadi C-ni. Lõika fooliumist 4 tükki (umbes 25x25 cm) ja pane nende keskele 2/3 männiokastest. Okastele laota kalatükid, nahk allpool ja kata ülejäänud okastega. Paki kalad fooliumisse ja tõsta pakid küpsetusplaadile. Küpseta 10-15 minutit. Kalapakikesi on mugav ka grillida. Serveeri kohe sidruniviilude ja rohelise salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa