Kalatoidud

Toorsuitsusinki mähitud pangaasiusefilee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse retseptiraamat Autor: Angeelika Kang
Soovi korral võid kala ümber keerata ka intensiivse maitsega prosciutto’t või Serrano sinki. Värskete aedubade puudumisel kasuta külmutatud aedube.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Maitsesta kalafileed soola ja musta pipraga. Keera ümber peekoniviil ja prae kuumal pannil õlis mõlemalt poolt 3 minutit. Hoia kuni serveerimiseni soojas.
Ubade valmistamiseks kuumuta pannil õli. Prae poolitatud ube 5 minutit. Lisa hakitud küüslauk ja prae veel hetk. Maitsesta soola ja musta pipraga. Serveerimisel raputa peale riivitud parmesani.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa