Kalatoidud

Sibulakattega latikas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Poodi kalale Autor: Epp Mihkels
Palsamiäädikaga maitsestatud sibulad kalakatteks on mõnus leid. Vali selleks võimalikult ühesuurused sibulad või kasuta mahedamaitselisi šalottsibulaid. Latika asemel sobib sama kate suurepäraselt ka karpkalale. 
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
Lõika latikas selgroo juurest lahti, nii et kõht jääks terveks. Kuna latikas on suhteliselt rasvane kala ja seda eriti kõhuäärest, ei tasu kala sealt lahti lõigata. Laota kala küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja maitsesta õrnalt jahvatatud soola ja pipraga.
Lõika sibulad sektoriteks (soovitavalt neljaks). Kuumuta pannil õli ja prae sibulaid 2-3 minutit. Lisa pisut soola ja pipart, maitsesta palsamiäädika ja suhkruga ning prae veel 2 minutit tasasel tulel. Kata latikas sibulaseguga ja küpseta eelkuumutatud 200-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni kala on küps.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa