Kalatoidud

Räimepihvid sinepi ja juustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Rukkijahus paneeritud räimepihvidele sobib sinepi-juustutäidis suurepäraselt.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lao pool fileedest, nahapool all, küpsetuspaberile. Määri neile sinepit, puista peale riivitud juustu ja hakitud tilli. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta ülejäänud fileed eelmiste peale. Paneeri saadud pihve rukkijahus.
Prae räimepihve või-õlisegus mõlemalt poolt kuldpruuniks ja maitsesta soolaga. Serveeri koos värske tilli ja sidrunisektoritega.
Söö pihve otse pannilt tulnuna koos riisi, kuumade keedukartulite või kartulipudruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
sp 06.juuli 2012 11:51
Tõesti maitsev! Varem ei osanud räimest eriti hoolida, aga nüüd valmistan tihti selle retsepti järgi. See on nüüd üks minu lemmik kalaroogade seas.
bekahan 02.mai 2012 19:28
Väga maitsev ja õnnestub alati!
pensionär 30.okt 2011 18:21
Niimoodi valmistatud räimepihvid on tavaline moodus räimeid praadida Rootsis. Täidis võib varieeruda. Serveeritakse alati kartulipudruga. Rootsikeelne nimi strömmingsflundra (tõlgitult räimelestad)
1