Kalatoidud

Sidruniga räimevorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hea enesetunde road Autor: Tiina Lebane
Sügisesed rammusad räimed võiksid olla meie söögilaual vähemalt kord nädalas. Lisandiks sobib kartuli-köögiviljapüree.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Aseta räimefileed tööpinnale, selg allpool, riputa peale soola ja keera fileed rulli. Vajadusel kinnita suuremad fileed puidust tikuga ja tõsta rullid ahjuvormi.
Viiluta sidrun õhukesteks viiludeks ja tõsta kaladele. Sega kokku ülejäänud leemeained ja vala see kaladele. Lase fileedel tund aega külmkapis maitsestuda.
Seejärel küpseta räimevormi 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa