Kalatoidud

Ahjuforell rosmariiniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Poodi kalale Autor: Epp Mihkels
Rosmariin oma eeterlike õlidega sobib kalaga üllatavalt hästi. Võimalusel kasuta kindlasti värsket ürti.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Aseta forell küpsetuspaberile, tee kalale paar diagonaalset sisselõiget ja maitsesta seejärel nii seest kui väljast soola ja pipraga. Pista enamus rosmariinioksi kala kõhuõõnde ja puista pisut okkaid ka peale. Riivi kalale sidrunikoor ja seejärel pigista peale mahl. Viimasena aseta peale võitükikesed. Küpseta 200-kraadises ahjus 30-40 minutit ja serveeri kohe. Soovi korral võid kala pakkida portsjonitena fooliumisse ja küpsetada neid grillil.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
beti 30.jaan 2012 00:38
parim forell, mida söönud olen. varsti teen uuesti
Nipitiri 07.jaan 2012 12:29
Tegin. Väga hea. Olen rosmariini kasutanud siiani peamiselt koosluses lambalihaga, aga forelli õilistas ta kohe eriliselt. Soovitan soojalt!
uffa 08.nov 2011 19:01
mmm, tahan seda! jrgm ndl pean proovima!
1