Kalatoidud

Mandlitega kalahautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Raili Mikk
Pruunistatud sibula-saia-mandlisegu teeb selle hautise leeme toekaks ja põnevalt krõmpsuvaks.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
1. Kuumuta pannil õli ja prae sibul pehmeks ja klaasjaks. Lisa mandlid ja riivsai ning prae, kuni segu veidi pruunistub.
2. Aja potis vesi keema. Lisa peeneks hakitud küüslauk, pannilt sibula-mandlisegu, sojakaste, tomatid ja pasta. Maitsesta paprika, soola ja pipraga.
3. Kõige lõpuks lisa potti keev puljong ja siis kalatükid. Keeda vaid korraks kõik läbi. Kui kalatükid on väikesed, piisab nende kuuma leemesse tõstmisest: Nii jääb kalaliha hõrgult küps ja mure.
4. Serveeri võis praetud leivakuubikutega või suurema nälja korral keedukartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 22.märts 2012 14:04
Kuldtiib: see on üks universaalne retsept, kuhu sobivad nii lõhe-forell, kui valge lihaga kalad (pangaasius jne).
Kuldtiib 22.märts 2012 13:59
Milline kala sobiks sellise hautise tegemiseks?
1