Kalatoidud

Heeringa-kartulipakid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rahvuskala räim ja tema rammus sugulane heeringas Autor: Tiina Lebane
Mõnus ja tõhus suupiste, kus on hea ära kasutada järelejäänud keedukartulid. Koguseid suurendades saad ka tugeva lõunasöögi, mille kõrvale paku rukkileiba ja värsket salatit.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Tükelda kartulid ja heeringad, haki muna ja roheline sibul ning tõsta kõik paraja suurusega fooliumitükile. Sega sinep ja must pipar kohvikoore sisse. Kergita fooliumitüki servad kõrgemale ja vala kaste toiduainetele. Suru fooliumi servad kokku ja küpseta pakke 225-kraadises ahjus 15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Nagendra 17.veeb 2014 05:21
You're the grteeast! JMHO
Pyari 13.jaan 2013 15:11
Väga maitsev roog!
1