Kalatoidud

Ahjukartul heeringa-ricotta-täidisega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Ahjukartuli küpsetamine läheb kiiremini, kui kartul eelnevalt poolküpseks keeta.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Aseta koorimata kartul fooliumiga ahju küpsema. Küpseta 225 kraadi juures kuni tund sõltuvalt kartuli suurusest.
2. Haki heeringas, sibul ja roheline sibul.
3. Sega hakitud komponendid läbi hapukoore ja ricotta’ga.
4. Kui kartul on küps, lase sel veidi jahtuda, lõika siis kartuli peale rist ja murra see neljaks lahti.
5. Aseta täidis kartuli keskele.
SOOVITUS:
Võid segus kasutada ka tavalist kohupiima või kodujuustu, kuid ricotta on tervislikum ja selle tekstuur teistest teralisem.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maasikamoos 19.jaan 2012 11:05
:N ei maitsenud just kõige paremini
1