Kalatoidud

Lõhe rjaženkaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Piim lauale ja kõhtu Autor: Epp Mihkels
Slaavi päritolu rjaženka on justkui jogurti ja hapukoore segu, ent pisut karamellise maitsenüansiga. Viimane tuleneb sellest, et piima keedetakse enne hapendamist pikka aega. Lisades rjaženkale sidrunit ja mett, saab sellest ahjukalale põneva katte.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Hõõru lõhefilee soola ja pipraga kergelt kokku. Tõsta ahjuplaadile ja küpseta 220kraadises ahjus 10 minutit. Klopi rjaženka hulka muna, maitsesta soola-pipra, mee ja sidrunimahlaga. Määri segu kalale. Alanda ahju kuumus 200 kraadini ja küpseta veel kuni 20 minutit. Puista kala üle hakitud maitserohelisega ja serveeri riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 28.mai 2012 18:25
Tõepoolest, number 1 oli kuhugi kaduma läinud...nüüd on see olemas. Aitäh tähelepanelikele!
kull 28.mai 2012 18:18
küpseta 220kraadises ahjus 0 minutit. Kas tõesti 0 minutit tuleb küpsetada? Kuidas seda teha tuleb?
1