Kalatoidud

Maroko kalapada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pajaroad Autor: Pille Enden
Lihtne, kuid põneva maitsega kalaroog sobib neile, kes armastavad tugevaid vürtsikaid maitseid.
Valmistusaeg: üle 60 min

1 tund 30 minutit + 30 minutit hautamiseks

Kogus: 4 portsjonit
Sega maitsesegu ained kausis kokku. Lõika kalafileed 3 cm suurusteks tükkideks, pane maitsesegusse ja lase 1 tund seista. Koori porgandid. Poolita paprika, eralda seemned ja valge osa. Lõika porgandid ja paprika kangideks, viiluta suvikõrvitsad. Koori sibulad ja lõika sektoriteks. Kuumuta köögivilju kuumas õlis 2–3 minutit. Lisa terved nõrutatud tomatid ja ingver ning hauta 20 minutit. Lisa kalatükid ja keeda veel 10 minutit. Maitsesta soolaga. Serveeri keedetud riisi või leivaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
puhh 12.veeb 2012 17:29
Ülihea :) Mul koriandrit ei olnud ja jätsin selle ära, kuid maitses ikka hästi. Minu arust on see üks parimaid retsepte, kuidas valget kala teha.
1