Kalatoidud

Paltuse filee sidruni ja tilliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse retseptiraamat Autor: Angeelika Kang
Kiire ja lihtne kalaroog, kus võid kasutada ükskõik millist suuremat sorti valge kala fileed või miks mitte ka tervet kala.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Maitsesta kalafilee mõlemalt poolt soola ja musta pipraga. Aseta kalafilee kalade grillimise restile ja kata mõlemalt poolt esmalt väiksemat sorti tilliokste ja siis sidruniviiludega. Grilli sõltuvalt kala paksusest kummaltki poolt umbes 5 minutit ja serveeri kohe.
IDEE: Kui grillahju talvel välja vedada pole mugav, küpseta kala ahjus ja lase viimased minutid grill-režiimil veidi värvi juurde. Sidrunisse pakitult on kala mõnus küpsetada ka fooliumisse mähitult.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa