Kalatoidud

Kohakala kõrvitsarisotoga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kõrvits on kasulik paljude hädade korral – vili sisaldab palju kasulikke mineraalaineid, vitamiine ja kasulikke õlisid. Kõrvitsatoitudega saab leevendada erinevaid põletikke ja kõhuhädasid, sh on need abiks kõhukinnisuse vastu. Omal kohal on vili ka neeru- ja maksahaiguste korral.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Haki küüslauk peeneks ja kõrvits väikesteks kuubikuteks.
2. Sulata või ja selles küüslauk ning kõrvits.
3. Lisa potti kuivatatud riis ja kuumuta läbi.
4. Vala juurde valge vein ja hauta, kuni alkohol on aurustunud.
5. Lisa osa puljongist ja hauta, kuni riis on vedeliku peaaegu sisse imanud. Seejärel lisa teine osa puljongist ja hauta, kuni riis on pehme.
6. Risoto haudumise ajal maitsesta kala soola ja pipraga ning prae pannil mõlemalt poolt pruuniks või küpseta ahjus.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
igav 12.jaan 2012 11:10
Tõenäoliselt on retseptis näpuviga koguste osas. Risoto vajab oma õige küpsusastme saavutamiseks kindlasti enam puljongit kui vaid märgitud 1 dl.
1