Kalatoidud

Üleküpsetatud kala seene-juustukastmega

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
See lihtne roog on ülimaitsev puravike või kukeseentega. Kel neid sahvris varuks pole, saab maitsva tulemuse ka šampinjonidega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta õli pannil, lisa purustatud küüslauk ja viiludeks lõigatud seened. Kuumuta 5 minutit. Raputa peale hakitud petersell ja sega läbi. Tõsta kõrvale. Prae kala pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Tõsta õliga määritud ahjuvormi. Piserda peale sidrunimahla ning raputa soola ja pipart. Tõsta kalale seenesegu. Eemalda saialt koorik, purusta sisu kombainis või pudista käega peeneks. Raputa saiapudi ja riivjuust vormile. Küpseta 250-kraadises ahjus 10 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
aimekas 03.juuli 2012 15:24
Minule ja mehele meedlis väga. Maitsev ja mõnus kala. Küüslauk ja krõbedad sepikukuubikud ... mmmmm...täna proovime analoogset rooga grillil küpsetada.
Emyric 19.mai 2012 19:10
Ei tea...maitsetu on...sõime ära kuna kõhud olid tühjad, aga rohkem ei tee :S
Ly 05.märts 2012 14:01
Väga maitsev toit, aga mina keedaks kõrvale ka kartuleid!:Y
1