Kalatoidud

Tilaapiafilee koriandri ja porruga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Poodi kalale Autor: Epp Mihkels
Tilaapia õrn filee naudib kooslust aromaatse koriandriga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Maitsesta kalafileed soola ja pipraga ning tõsta kõrvale. Viiluta porru ja prae kuumas või ja õli segus kiirelt klaasjaks. Tõsta porru pannilt kõrvale nii, et kaasa tuleks võimalikult vähe rasvainet. Kuumuta taas pann ja prae jahus paneeritud kalatükke mõlemalt poolt minuti jagu, nii et need on kergelt kuldsed. Kui kasutad panni, mida saad ahju panna, jäta fileed pannile. Muidu tõsta kalad ahjuvormi, kuhu need üksteise kõrvale ära mahuvad. Kata kalad pealt porruga, mille hulka on segatud värske hakitud koriander. Küpseta 200-kraadises ahjus veel 10 minutit. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa