Kalatoidud

Rohelise karri vokiroog lõhega

Keskmine hinne: 3.31 Allikas: Wok-toidud Autor: Angeelika Kang
Lihtne, kiire ja maitsev argiroog.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika kalafilee tükkideks. Haki sibul ja pruunista kuumas õlis pannil. Maitsesta rohelise karripastaga. Nüüd lisa kookospiim ja kalakaset ning lase leem kuumaks. Lisa seejärel kalatükid ning hauta 3- 5 minutit.
2. Lisa ribadeks lõigatud spinat või hiina kapsas ja kuumuta veel minuti jagu.
3. Serveeri koos jasmiiniriisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Redone 24.aug 2014 15:58
Värvi poolest jäi hiina kapsaga jah pisut kahvatu. Peale selle oli minu hiina kapsas kuidagi selline, et väga suur osa sellest oli see krudisev, mitte see leheosa, ja see jäigi hamba all niiviisi krudisema ja oli tekstuurilt sihuke ootamatu ja teistsugune. Arvan, et spinatiga oleks olnud väljanägemiselt ja tekstuurilt parem. Aga maitselt oli väga hea ja erinevalt arxitibist mulle kookospiim väga meeldib. Proovin teinekordki ja siis spinatiga. Olenevalt karripasta ägedusest ja enda maitsemeelest võib karripastat ka rohkem panna, arvaks ma.
arxitibi 06.märts 2012 11:00
Avastasin, et mulle ei meeldi kookospiim ja toit jäi kahvatu (kasutasin hiinakapsast).
1