Kalatoidud

Lõhekarri

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Vürtsikas idamaine lõheroog valmib ülikiiresti. Karripastat lisa vastavalt oma teravusetalumise astmele.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta õli pannil, lisa karripasta. Koori ja viiluta sibul, vala pannile ja kuumuta 5 minutit, kuni on pehme. Vala juurde kookospiim ja tükeldatud rohelised oad, lase keema. Keera kuumus nõrgemaks. Hauta umbes 10 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa kuubikuteks lõigatud lõhe. Hauta kaane all veel 5 minutit. Serveeri keedetud riisiga. Kaunista koriandri või basiiliku lehtedega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa