Kalatoidud

Karrilõhe juustukastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga 2.osa Autor: Lia Virkus
Kreemjas juustukate tasakaalustab karri tuliseid maitseid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika lõhe viiludeks ja pane ahjuvormi. Pese ja ibasta porru, laota lõhele. Sega hapukoor pressitud küüslauguküüne, karripulbri, soola ja pipraga. Määri segu lõheviiludele ja puista üle juustuga. Küpseta 200-kraadises ahjus 20-30 minutit ehk kuni kala on küps ja juust sulanud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 27.apr 2013 18:57
Olen nõus, et vahelduseks lõhet ka teistmoodi. Väga lihtne, ka maitsev.
Lembit 25.okt 2012 18:06
superhea, juba mitu korda oleme teinud:)
Inkr 07.aug 2012 19:37
soovitan, vahelduseks väga hea toit mida teha.
1