Kalatoidud

Nurmenukusalat rukkiräimedega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Loodusest leiab hulgaliselt toiduks sobivaid taimi, mis silmailu kõrval täidavad ka kõhtu.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta räimed ning maitsesta soola ja pipraga. Püherda neid rukkijahus ja pruunista võis. Hoia rukkiräimi kuni salati valmimiseni soojas. Rebi salatilehed ning lisa hulka peeneks hakitud nurmenukulehed, rebitud karulaugulehed, hakitud till ja redis. Sega sidrunimahla hulka sinep, maitsesta soola ja suhkruga ning kalla segamist jätkates juurde õli. Kontrolli maitsestust ning vajadusel tasakaalusta seda soola, suhkru või happega. Sega kaste salatitaimede hulka ning tõsta serveerimistaldrikule. Jaota peale soojad räimed ja puista üle nurmenukuõitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Võsaheeringas. 09.märts 2015 16:23
Polegi sellisest elajast nagu Rukkiräim midagi kuulnud. Kus ta elutseb ja mida sööb ??
1