Kalatoidud

Koha-spinativorm fetaga

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: Poodi kalale Autor: Epp Mihkels
Spinati ja kalafilee mahedalekooslusele annab pisut tugevamat maitset fetajuust. Peekon vormi vooderdusena lisab roale mõnusat suitsumaitset.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Sulata külmunud spinat ja nõruta pisut kuivemaks. Võimalusel kasuta värsket spinatit. Lõika koha veidi väiksemates tükkideks. Sega spinati hulka muna ja kahvliga peenestatud feta. Maitsesta pipraga. Vooderda väiksem ahjuvorm peekoniviiludega ja aseta sellele pool spinatisegust. Lao peale kalatükid ja kata ülejäänud spinatiseguga. Küpseta 200-kraadises ahjus 40-45 minutit. Serveeri koos värske salati ja keedetud kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa