Kalatoidud

Võis praetud ahvenafileed

Keskmine hinne: 3.26 Allikas: Kala ja mereannid Autor: Harri Ilves
Kevadiste värskete, mahlaste ja magusate köögiviljadega sobivad suurepäraselt nii ahvena-, koha- kui merilestafilee.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kupata porgandeid ja hernekaunu kergelt soolaga maitsestatud vees ja nõruta.
2. Pane kalafileed keskelt kokku.
3. Paneeri soola ja pipraga maitsestatud jahus.
4. Prae küpseks ja kuldpruuniks.
5. Kastme valmistamiseks sulata kastrulis või. Lisa koor ja lase keema tõusta. Lisa sidrunimahl ja kuumuta veel pisut. Maitsesta soola ja pipraga. Vahusta kaste mikseriga.
6. Vala kaste taldrikule ning tõsta peale köögiviljad ja ahvenafilee.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kaaluabi 23.juuli 2012 13:30
:T:H!:O:Y:Y:N:A:):(;-
):R:D:S:P:T
1