Kalatoidud

Kerged kalakotletid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Mahedad kotletid on maitsvad ka külmalt. Valmistada saab kas värskest või külmutatud kalafileest. Juurde sobib serveerida külma kastet.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Koori ja haki sibulad ning kuumuta pannil 1 sl õlis kuni läbipaistvuse saavutamiseni. Puhasta kalafileed, eemalda luud, kuivata majapidamispaberiga. Lõika krabipulgad tükkideks. Aja kalafilee ja krabipulgad läbi hakklihamasina. Sega juurde sibul, till ja muna. Maitsesta soola ja pipraga. Vormi väikesed kotletid, paneeri riivsaias ja prae pannil õlis 5-7 minutit kummaltki poolt.
Kogus 20 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa