Kalatoidud

Praetud ahvenafilee kartulipudru ja kukeseenekastmega

Keskmine hinne: 3.58 Allikas: Maru maitsev maailm Autor: Maru
Ahven on nii õrn, kerga ja suisa magus kala, kellele murran truudust vahel vaid räimega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Vajuta ahvenafileed õrnalt riivsaia sisse (või jahusse) ja prae pannil võis. Raputa peale soola ja valget pipart.
2. Teisel pannil hauta hakitud sibul ja salvei õlis. Lisa kukeseened. Prae ja vala üle vahukoorega. Lisa näpuotsaga soola, pipart ja muskaatpähklit nig lase hetk haududa.
3. Kõrvale paku kartuliputru, kus maitseks muskaatpähklit ja võid.  Mida su hing veel suvelt soovida julgeb? Kui ehk paremat kalaõnne ja pisut vihma kukeseente meeleheaks.


Kartulipudru valmistamist vaata SIIT
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
marika 13.jaan 2013 13:54
Ei nõustu Patjaga ,et omamodi väga ,väga maitsev oli ja mees aina sõi ja mõmises . Omalt poolt ma lisasin retsepti täienduseks kartulipudrule praetud seasuitsupõse ,praetud sibula ja küüslauguga mmmmm no täesti nauding ! ah, jaa ja tegin pudrule silma veel hapukoore ,sibula veits küüslauku ,soola ja värsket tilli sellise kastme . Uskuge see kõik on väga lihtne ja maitsev!
paatja 06.aug 2012 13:11
Omamoodi aga mõnus.
1