Kalatoidud

Kalafilee seene-oakastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hõbedaste aastate kokaraamat Autor: Margus Tamm
Seened ja oad on mõlemad küllalt raskesti seeditavad, ent kergust annavad kala ja muidugi roheline Hiina kapsas. Riisi ja kartulit selle roa juurde enam vaja ei lähe.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
Vala heigifileele nii palju kanapuljongit, et see oleks kaetud, ja hauta 10 minutit. Tükelda šampinjonid, küüslauk ja sibul ning prae õlis kergelt läbi. Vala peale majonees, koor ja nõrutatud konseroad, sega läbi. Lase keeda paar minutit, kuni segu moodustab ühtlase kastme.
Lauale andes pane taldrikule kõigepealt Hiina kapsas. Tõsta sellele hautatud kalafilee ning vala kõik oa-seenekastmega üle.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa