Kalatoidud

Ahjulõhe

Keskmine hinne: 3.6 Allikas: Sepamaa talu köök Autor: Anni Arro
Ahjulõhe teen ma oma laiskushetkedel, kui ei viitsi midagi erilist välja mõelda. Tean, et see õnnestub alati!
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 2 portsjonit
Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Piserda ahjuvorm üle oliiviõliga ja aseta sellele soolaga hõõrutud lõhefilee. Viiluta suvikõrvits pikuti viiludeks ja aseta lõhe kõrvale. Piserda veel natukese oliiviõliga ja pista ahju. Küpseta 200° juures 30 minutit (olenevalt lõhe paksusest). Maitsesta pipra ja hakitud tilliga.
Koori kartulid, auruta potis poolpehmeks ja aseta ahjuvormi. Lisa hanerasv, rosmariin ja purukspressitud küüslauguküüned. Küpseta 200-kraadises ahjus 20–25 minutit vastavalt sellele, kas soovid krõbedamaid või vähem krõbedaid kartuleid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
smile 21.okt 2012 14:27
Lihtne ja maitsev. Super!
1