Kalatoidud

Räimevorm karri ja koriandriga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Vürtsikas vaheldus klassikalisele räimevormile, aga ka see maitseb hästi koos keedetud kartulitega. Hea uudis toimekatele köögiviljaaednikele – vormi põhjast leiab ka suvikõrvitsat ja tomatit.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 3 portsjonit
Puhasta ja fileeri räimed. Nõruta hoolega ning sega läbi soola ja karriga. Haki suvikõrvits ja tomati viljaliha kuubikuteks ning tõsta küpsetusvormi põhjale. Kata hakitud koriandri, küüslaugu ja seejärel räimefileedega. Vala peale nii palju rõõska koort, et see fileed kataks. Puista veel peale pisut soola, karrit ning soovi korral rohelisi koriandriseemneid, mis on mahedamad kui kuivatatud seemned. Küpseta kaane või fooliumi all 180-kraadises ahjus 25 minutit ehk kuni räimede küpsemiseni.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa