Kalatoidud

Suitsuräimesuflee ja peedisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Lihtne soolane suutäis valmista portsjonitena ramekiinidesse (portsjonivormidesse). Kerge salat sobib nii piduliku söömaaja alustuseks kui sufleele lisandiks. Kreeka pähkli õli annab mõnusa maitselisandi, kuid sobib ka ainult oliiviõli.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 15 minutit ahjus

Kogus: 6 portsjonit

Puhasta räimed. Haki till ja murulauk. Määri vormid võiga ja jaota neisse puhastatud suitsuräimed. Raputa peale tilli ja murulauku. Sega toorjuust vähese hapukoorega vedelamaks. Klopi munad lahti ja sega  toorjuustuga, sega hulka ka ülejäänud hapukoor. Maitsesta sidrunpipraga. Küpseta 225-kraadise ahju allosas 10–15 minutit, kuni toidu pind on helepruun.
Kooritud peedid lõika õhukesteks viiludeks ja jaga neljale taldrikule või ühele suuremale vaagnale. Maitsesta soola ja pipraga. Haki sibulavarred ja raputa peedile. Rebi salatilehed väiksemateks ribadeks. Sega veiniäädikas soola ja pipraga, seejärel ka meega. Lisa õlid ja sega hulka mädarõigas. Sega salatilehtedega ja tõsta peedile. Raputa peale hakkpähklit ja riivjuustu.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa