Kalatoidud

Lõhe-hapukoorepirukas

Keskmine hinne: 3.53 Allikas: Plaadikoogid- ja pirukad Autor: Epp Mihkels
Värske lõhe- või forellifileega valmistatud pirukas on mahlane ja toitev. Kui pakkuda kõrvale mõnd värsket salatit, jätkub pirukast toitvaks eineks päris mitmele inimesele.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
Lõika kalafilee sentimeetrisuurusteks kuubikuteks. Sega kalatükid soola, pipra ja hakitud maitserohelisega. Poolita sibulad ja viiluta siis õhukeselt. Kuumuta pannil või ja prae sibulat, kuni see muutub kergelt klaasjaks. Laota lehttainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja lõika ääred tasaseks. Määri tainale kõigepealt praetud sibulasegu ja seejärel puista peale maitsestunud kalatükid. Sega kokku kastmeained ja maitsesta.
Vala hapukoorekate kalatükkidele ja tõsta pirukas 220-kraadise ahju alumisele siinile. Küpseta kõigepealt 10 minutit, alanda siis kuumust 190 kraadini ja küpseta veel 30–35 minutit. Enne serveerimist ja lahtilõikamist
lase 10 minutit jahtuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa