Kalatoidud

Pidulik silmusalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Värvilised salatid Autor: Angelica Udeküll
Silmusalat ajab fännidel pelgast mõttest suu vett jooksma. Mis siin siis enam pikalt mõelda...
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori sibul ja lõika võimalikult õhukesteks ribadeks.
2. Sega kokku kastmeained.
3. Lõika õun pooleks, eemalda südamik ja lõika õun umbes 1 cm paksusteks viiludeks.
4. Sega õunaviilud ja sibularibad paari supilusikatäie sinepi-õlikastmega, et õun ei tumeneks ja toorained samal ajal maitsestuksid.
5. Pese rukolalehed jääkülma veega, kurna ja kuivata.
6. Serveeri salat kihiti vaagnal või taldrikul, asetades kõige alla salatilehed, seejärel õuna- ja sibulaviilud ning parajateks juppideks lõigatud silmud. Vahetult enne serveerimist maitsesta salat kastmega ja puista üle leivalaastudega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa