Kalatoidud

Tilliga kiirsoolalõhe sinepikastme ja võiredistega

Keskmine hinne: 3.57 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Röstsaiale või eraldi eelroaks koos rohke värske salatiga.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ 24 tundi marineerimiseks

Kogus: 10 portsjonit
Eemalda nahaga kalafileelt ka kõige pisemad luud. Haki till peeneks ja puista lõhe peale. Sega sool, suhkur ja pipar ning kata seguga nii naha- kui ka lihapool. Mähi tihedalt kala toidukilesse ning jäta 24 tunniks külmkappi. Seejärel eemalda soolasegukiht, vajadusel puhasta pind soolateradest niiske majapidamispaberiga ja tükelda kala õhukesteks viiludeks. Serveeri vaagnal ning paku juurde sinepikastet ja võis praetud redisepoolikuid. Suuremad redised aga lõika vähemalt neljaks.
Sinepikastme jaoks vispelda alustuseks kokku sidrunimahl, maitseained ja oliiviõli. Kui oled saanud tihke kastme, kergenda seda rõõsa koore ja kuuma veega. Lisa maitse järgi redist ning vajadusel palsamiäädikat,
soola või pipart. Kaste võib olla valmis tehtud ka eelmisel päeval.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa