Kalatoidud

Marineeritud koha, haug või tursk

Keskmine hinne: 2.31 Allikas: Sügistoidud Autor: Lia Virkus
Kui tekib võimalus kalaturult või kalameestelt saada värsket kala, tasuks seda kindlasti rohkem võtta ja purki marineerida. Mõnel nädalavahetuse hommikul on siis imehea leivakõrvane kohe võtta. Kogus 1 liiter.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 minutit + vähemalt üle öö külmas

1. Tükelda kalafileed ning maitsesta soola ja pipraga.
2. Klopi ühes supitaldrikus lahti muna ja teise pane jahu. Veereta kalatükke esmalt munas ja siis jahus ning prae pannil õlis küpseks.
3. Koori porgandid ja lõika õhukesteks ratasteks. Lõika sibul õhukesteks ratasteks. Pane porgandiviilud veega keema. Lisa sool, suhkur, pipraterad ja loorberileht ning keeda 3 minutit. Siis lisa sibularattad ja keeda veel paar minutit. Tõsta pliidilt ja sega hulka äädikas.
4. Lao kalad purki vaheldumisi marinaadis olevate sibula- ja porgandiratastega. Vala peale marinaad ja kaaneta. Lase jahtuda ja hoia söömiseni külmas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Rex66 19.dets 2013 16:07
lahe
1