Kalatoidud

Apelsini-avokaadosalsa lõhega

Keskmine hinne: 3.59 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Salsat süüa nüüd tahan...
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Koori apelsin ja eralda viljaliha.
2. Poolita avokaado, eemalda seeme ja viljaliha ning haki viljaliha kuubikuteks.
3. Haki koriander ja sibul peeneks.
4. Sega oliiviõli ja laimimahl ning maitsesta kergelt soola-pipraga.
5. Sega salati komponendid kastmega ja aseta salsa taldrikule värske lambasalati lehtedele.
6. Kuumuta pannil õli, prae lõhefilee mõlemalt poolt ja maitsesta soola-pipraga. Serveeri koheselt.

HEA TEADA!
* Jalapenot saad osta konservina hästivarustatud poodidest, kuid samuti võid salsa sisse lisada ka hakitud tšillit.
* Tavalise apelsini asemel võid salsa valmistada ka veriapelsiniga.
* Selline lisand sobib hästi valge kala kõrvale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa