Kalatoidud

Nostalgiline kasukas

Keskmine hinne: 3.33 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Mõnus salat, mis pärit möödunud aegadest.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Keeda koorega juurikad eelmisel päeval ja lase rahulikult jahtuda. Koori peet, kartul ja porgand ning riivi jämedalt. Õun ja keedumuna riivi ka.

2. Heeringas tükelda pisikeseks-pisikeseks. Kes soovib, võib lisada sibulat või hapukurki, õuna jälle sootuks välja jätta.

3. Sega hapukoor sinepi ja terakese soolaga, arvestades, et heeringas on ju niigi soolane. Ja lao kihid toredasti klaasidesse või suurde kaussi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa