Kalatoidud

Krõbe lavašš suitsulõhe ja kaaslastega

Keskmine hinne: 4.05 Allikas: Lõhe ja forell Autor: Tiina Lebane
Mõnus suupiste krõbeda lavaši, kreemja toorjuustu, soolase lõhe ja marineeritud sibulatega valmib kiiresti ning sobib nii õhtuseks näljapeletuseks kui külmale suupistelauale.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Laota lavašš küpsetuspaberile, määri toorjuustuga ja puista peale punase sibula rõngad.

2. Jaga lavašš neljaks ja tõsta 2 osa küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

3. Küpseta eelsoojendatud 225-kraadises ahjus 5 minutit. Tõsta küpsenud palad tööpinnale ja küpseta
samamoodi ka ülejäänud 2 osa.

4. Murra küpsenud osad kohe väiksemateks tükkideks ning jaga peale kapparid, pärlsibulad ja lõheviilud.

5. Lõpuks puista peale hakitud värsket tilli ja söö kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa