Kalatoidud

Quiche sinihallitusjuustu, lõhe ja viinamarjadega

Keskmine hinne: 2.41 Allikas: Oma Maitse, juuli 2015. lk 33 Autor: Helen Lokuta
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Näpi külm või, jahu ja sool purutaoliseks massiks. Lisa sidrunimahl ja külm vesi ning sega ühtlaseks tainaks.

2. Keera tainas kilesse ja aseta pooleks tunniks külmkappi. Rulli tainas kergelt jahusel laula laiali. Tõsta lahtirullitud tainas võitatud 24 cm suuruse pirukavormi põhja ja äärtele.

3. Küpseta põhja 225-kraadises ahjus 10 minutit. Vähenda ahju kuumust 175 kraadini.

4. Poolita viinamarjad ja aseta, kumerad pooled ülespidi, eelküpsetatud põhjale. Sega murendatud juust, vahustamata koor ja munad. Tükelda lõhe ja aseta põhjale, seejärel vala munasegu vormile.

5. Küpseta umbes 30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kiil 07.nov 2016 18:52
Isuäratav! Kuid proovin teha poolega antud võikogusest ja 20% koorega. Hetkel ei kujuta ette, kui palju kaloreid üks tükike annab. Pakun 800 ringis.
1