Kalatoidud

Hautatud ahvenad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Soome rahvustoit
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Puhasta ahvenad, laota kalad võiga määritud vormi, pane iga kalakihi vahele soola, jahu, võid ja hakitud maitserohelist.
Vala kalade peale vesi ja kata vorm kaanega.
Hauta nõrgas kuumuses praeahjus või pliidil 15-20 minutit.
Valmis toidu võid lauale anda samas nõus või tõsta eraldi vaagnale.
Keeda veidi paksem kaste ja vala kaladele.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
unn 27.nov 2010 18:47
andke meriahvena retsepti
annastassija 01.veeb 2006 17:47
väga magusad kalakesed...:p
1