Kalatoidud

Kalapada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Wok-roog kalaga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Pane munanuudlid suurde kaussi ja vala üle keeva veega ning lase neil seista u 5 minutit.
Kuivata puhastatud tursafilee majapidamispaberiga ja lõika õhukesed viilud.
Pane tükeldatud tursk kaussi, lisa paprikapulber ning sega korralikult.
Kuumuta õli eelsoojendatud wok-pannil, lisa õhukesed sibula-, paprikaviilud ja tükeldatud minimais ning kuumuta (pruunista) u 5 minutit.
Lisa tursk ja mangoviilud ja kuumuta veel u 2 minutit ehk kuni kala on valmis.
Lisa oad ning sega.
Samas sega ketšup, sojakasteja maizena ning lisa segu wok-i.
Sega ja kuumuta kuni segu pakseneb.
Nõruta nuudlid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
liisu 29.apr 2009 16:33
kust paprikapulbrit saab :) ? kas müüakse mingis pakendis ?
pille111 06.nov 2005 17:59
jällegist tuli hea toit...
1