Kalatoidud

Kalafilee paprikaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Vali just sulle sobiv kalafilee, lisandiks serveeri keedetud kartulid või riis.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta paprika ja sibul pehmeks.
Lisa tomatid, prae veel.
Pane kalafilee juurviljade peale ning maitsesta soola ja pipraga.
Lisa vinegrett, kalapuljong ja soovi korral suhkur.
Kuumuta tasasel tulel kaane all, kuni kala on läbiküpsenud - u 5 minutit.
Puista üle hakitud peterseliga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
shellfish 16.juuni 2009 16:51
Ma panin ka vinegreti asemel sidrunimahla ja tulemus oli super. Kala oli mõnusalt mahlane ja köögiviljad pehmed ja hapukad. Kokkuvõttes hea retsept :)
Knicks 17.apr 2005 15:01
Kalafilee paprikaga maitses väga hästi! -Ise tegin sellise muudatuse, et panin vinegreti asemel natuke sidurnimahla ja Worcestershire'i kastet.
1