Kalatoidud

Pidulik tursafilee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Paneeritud kalafilee köögiviljadega
Kogus: 1 portsjon
 
Puhasta ja haki paprika ja suvikõrvits.
Haki seened ja basiilik.
Valmista ette köögiviljad: Pane tükeldatud köögiviljad sõela ja hoia keevas vees u 1 minut.
Seejärel nõruta - kuivata majapidamispaberil.
TOMATIKASTE:
Koori ja tükelda tomatid ning pane koos küüslaugu ja hakitud basiilikuga mikserisse ja tee püreeks.
Kurna püree läbi sõela potti, kuumuta keemiseni. Ära keeda!
Maitsesta soola ja pipraga, lisa oliivõli.
KALA:
Kata kala riivsaiaga.
Prae paar minutit mõlemalt poolt.
Maitsesta soola ja pipraga, ning piserda üle sidrunimahlaga.
Hoia soojas.
KÖÖGIVILJAD:
Pruunista tükeldatud seened ja kuumutatud köögivili õlis, maitsesta soola ja pipraga.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa