Kalatoidud

Tuunikalavorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti perenaise 100 rooga Autor: Ruth
Kerge vormiroog
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Nõruta tuunikalakonservi vedelik ära ja laota kala võiga määritud väikese ahjuvormi põhja.
Peenesta sibul, tomat ja paprika.
Klopi lahti munad, lisa piim, riivjuust ja murulauk, maitsesta soola ja pipraga.
Pane köögiviljad tuunikala peale ja vala üle muna-piimaga.
Küpseta ahjus 200 kraadi C juures 20 minutit ehk seni, kuni pealispind on kenasti pruunistunud ja täidis hüübinud.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
elisamaria 15.aug 2006 14:24
piima on liiga palju, väga vedel jääb. kui alla panna lehttaigen ning vastavalt küpsetada, siis tainas ei küpse läbi.
1