Kalatoidud

Hautatud lõhefileed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Hautatud lõhefilee kurgi,tomati,shampinjonide ja koore-veinikastmga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa kalafileed külma vee all ja tupsuta kuivaks.
Lõika meriahvena fileed väikesteks tükkideks ja sõtku vahukoore ning munaga ühtlaseks massiks.
Maitsesta soola ja pipraga.
Määri saadud mass lõhefileedele.
Kalla tomatid üle keeva veega, "ehmata", koori ja viiluta. Koori ja viiluta kurk.
Pese, puhasta ja viiluta seened.
Aseta köögivili ja seened lõhefileedele.
Koori ja haki peeneks shalottsibul.
Määri kastrul rasvainega ja pane sinna hakitud sibulad, kalafileed, valge vein ja loorberileht.
Hauta kala u 20 minutit, võta ettevaatlikult välja ja aseta sooja kohta seisma.
Kalla vahukoor puljongisse ja keeda kuni kreemja kastme saamiseni.
Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri lõhefileede juurde.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Pistachio 25.okt 2005 11:16
Superlux toit on ja kerge valmistada!! minu kommentaarid aga selle toidu valmistamisel:kui segasin ahvena ja muna ja koore kokku,siis püreestasin väheke ja maitsestasin tugevalt soola ja pipraga,sest lõhele ega köögiviljadele enam maitseaineid peale ei lähe ja muidu jääb magedam..), samuti panin natuke pipart ka tomativiiludele:)) Ja kui kala tõstad peale hautamist kastrulist välja koos köögivijaldega siis jäta osa köögiviljadest kastrulisse, siis jääb kastmele ka mõnus koostis). igati mõnus õhtu-
roog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1