Kalatoidud

Kohafilee moonikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Praetud kohafilee mooni-veinikastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa kohafileed külma vee all ja tupsuta kuivaks.
Piserda üle sidrunimahlaga, maitsesta soola ja pipraga ning paneeri kergelt jahus.
Sulata pannil või ja prae fileed u 10 minuti jooksul kuldpruuniks.
Pane kastme jaoks kõrvale 2 sl valget veini.
Ülejäänud vein kuumuta ja vala mooniseemnetele.
Sulata või.
Klopi pliidil veevannis lahti munakollased koos 2 sl veiniga.
Pidevalt segades kalla peene joana juurde sulanud või ja vahusta kreemja konsistensi saamiseni.
Lisa sidrunimahl.
Võta kaste pliidilt, sega sisse jahvatatud mooniseemned veinis ja maitsesta soola ning pipraga.
Serveeri kala koos kastmega.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
piret 19.nov 2005 20:57
Fileele läheb ühe sidruni mahl ja kastmesse poole sidruni mahl.
sebra2 16.nov 2005 11:16
Palju seda sidruni mahla vaja läheb?
1