Kalatoidud

Kammeljas valges veinis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Hautatud kammeljas veini-koore-tomati-shampinjonikastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa kammeljafileed külma vee all, tupsuta kuivaks ja piserda üle sidrunimahlaga. Koori ja haki peeneks shalottsibulad. Loputa, kuivata ja haki harakputk. Kuumuta pannil 50 g võid ja hauta selles klaasjaks sibul, lisa kalafileed. Vala peale vein, 3 sl vett, harakputk ja hauta u 15 minutit. Koori tomatid, eemalda seemned ja lõika ribadeks viljaliha. Puhasta, pese ja viiluta seened. Võta kala pannilt ära. Kalla kastmesse vahukoor ja keeda kaste kokku. Lisa tomatid ja seened ning kuumuta veelkord. Klopi sisse ülejäänud või ja maitsesta soola, pipra ning creme fraiche´iga.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Lintnuudlid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa