Kalatoidud

Saidafilee kastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Hautatud saidafilee veinikastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa kalafileed külma vee all, tupsuta kuivaks ja piserda üle sidrunimahlaga.
Koori ja haki shalottsibulad.
Pese, kuivata ja haki murulauk.
Sulata pannil 50 g võid, hauta selles klaasjaks shalottsibul.
Lisa murulauk ja kalafileed.
Kalla peale vein ja vermut.
Hauta nõrgal tulel 10-15 minutit, võta välja ja pane sooja. Redutseeri (keeda kokku) ülejäänud puljong, klopi tükkidena sisse ülejäänud või, kuni kaste muutub kreemjaks.
Maitsesta soola ja pipraga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa