Kalatoidud

Tursk võikastmes

Keskmine hinne: 2.22 Allikas: Suur kokaraamat
Hautatud tursk köögiviljadega võikastmes.
Valmistusaeg: 40-60 min

20 minutit ahjus + ettevalmistamisaeg.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa kalaviilud külma vee all, tupsuta kuivaks ja piserda üle sidrunimahlaga. Koori ja pese porgandid ning juurseller. Koori sibul, puhasta ja pese porru. Lõika köögivili ribadeks. Määri kuumakindel vorm 20 g võiga. Pane vormi köögivili, selle peale kalaviilud ja küpseta eelsoojendatud ahjus 175 kraadi juures (gaasipliidil 2.jaotus) u 20 minutit. Kalla küpsetusvedelik pealt ära ja keeda kaste kokku. Klopi tükkidena sisse ülejäänud või, kuni kaste omandab kreemja konsistensi. Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa