Kalatoidud

Makrell roosepipraga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Praetud makrell roseepiprakastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa makrellifileed külma vee all, tupsuta kuivaks ja tee viltused lõiked naha sisse.
Piserda fileesid sidrunimahlaga, maitsesta soola ja roseepipraga.
Kuumuta pannil õli ja prae selles makrelle mõlemalt poolt u 5 minutit, kuni need on krõbedad.
Võta makrellid pannilt ja pane sooja.
Kalla ära õli.
Koori ja tükelda sibul.
Sulata pannil või ja hauta selles klaasjaks sibulatükid.
Kalla juurde roseevein ja rõõsk koor.
Keeda kaste kokku, maitsesta soola ja pipraga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
r. 13.sept 2012 16:57
Super hea, juurviljawok kõrvale ja maitseb väga hästi. Ise lisasin kastidesse tsipake vürtsi magusa chillikastmega.
1