Kalatoidud

Hautatud railõigud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Hautatud rai veinikastmes porgandi ja brokkoliga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa raiviilud külma vee all ja maitsesta soola ning pipraga.
Pane kala potti, kalla juurde vein, vermut ja 4 sl vett ning hauta u 20 minutit.
Kaabi ja pese porgandid, lõika õhukesteks viiludeks.
Võta kala potist ja pane sooja.
Lisa puljongisse porgandid ja brokkoli.
Hauta 15 minutit ja võta välja.
Keeda puljong kokku.
Klopi tükkidena sisse või ja lisa creme fraiche, maitsesta kaste soola ja pipraga.
Serveeri railõike kastme ja hautatud köögiviljadega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa