Kalatoidud

Praetud lest veinikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Praetud lest shampinojnide ja pärlsibulatega punase veini kastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa lestad külma vee all ja tupsuta kuivaks.
Piserda üle sidrunimahla ja Worcesteri kastmega ning maitsesta soola ja pipraga.
Riputa kaladele jahu.
Kuumuta pannil õli ja prae lesti mõlemalt poolt u 15 minutit.
Võta pannilt ja aseta sooja.
Kalla ära õli.
Puhasta ja pese shampinjonid.
Sulata pannil või, pruunista selles shampinjone ja pärlsibulaid.
Kalla peale punane vein ja keeda kaste kokku.
Maitsesta kaste soola ja pipraga.
Serveeri lesta koos praetud kartulitega.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa