Kalatoidud

Hautatud kalarulaadid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Köögiviljaga täidetud kalarullid veinikastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa kalafileed külma vee all ja tupsuta kuivaks.
Piserda üle sidrunimahlaga ja maitsesta soola ning pipraga.
Pese ja poolita paprikad.
Pese ja puhasta porru.
Koori šalottsibulad.
Lõika köögivili väikesteks kuubikuteks.
Pese, kuivata ja haki till, sega köögiviljaga ja jaota fileedele.
Rulli fileed kokku, kinnita puutikuga ja tõsta potti.
Lisa või, vein, vermut ja loorber ning hauta nõrgal tulel u 15-20 minutit.
Serveeri koorega keedetud kartulite ja redisesalatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa